Oja semipermanenta Lila rossa – pentru unghii perfecte timp de 15 zile

Manichiura semi-permanenta este una dintre marile inventii din ultimii ani pentru multe femei. Acest tratament este ideal pentru femeile care au o viata aglomerata si doresc sa aiba unghii impecabile fara multa intretinere. Faptul ca dureaza pana la doua sau trei saptamani, o fac o optiune ideala pe care multe femei o aleg.

Vrei sa ai unghii perfecte timp de doua saptamani? Incercati manichiura cu oja semipermanenta Lila rossa: este aceeasi cu manichiura obisnuita, dar cu un lac mai rafinat decat cel obisnuit. Rezultatul? Stralucitor si o durata pentru mult mai mare. Un vis devenit realitate!

Exista putine lucruri la fel de frumoase ca unghiile proaspat pictate. Din fericire, avem un raspuns la rugaciunile dvs. referitoare la manichiura. Lasati in urma lacurile de unghii obisnuite si incercati oja semipermanenta Lila rossa.

Oja semipermanenta Lila rossa ofera solutia perfecta pentru cele care cauta o manichiura nemaipomenita, fie pentru o ocazie speciala, pentru calatorie sau pur si simplu, pentru a se rasfata fara complicatii.

Oja semipermanenta Lila rossa dauneaza unghiilor?

Daca este folosita corect, acestea nu dauneaza unghiilor. Multe marci de oje semipermanente folosesc degresanti inainte de a aplica oja pentru a facilita aderarea unghiilor, alte marci, recomanda eliminarea stralucirii unghiei naturale astfel incat produsul sa adere mai bine.

Un alt pas fundamental este indepartarea acestor oje. Daca o eliminam corect, nu va exista nici o problema.

Dupa indepartarea ojei de pe unghii, este ideal sa aplicati un ulei nutritiv si regenerativ. Uleiul de migdale, uleiul de masline si uleiul de trandafir sunt trei dintre cele mai benefice uleiuri naturale. Un mic masaj cu cateva picaturi din unul din aceste uleiuri serveste la hidratarea, intarirea si stralucirea unghiilor. Intr-un timp scurt veti observa rezultate incredibile. Din acest motiv, pretul ojei semipermanente este moderat in raport cu durabilitatea si calitatea tratamentului.

8 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *