Ghimbir si lamaie – combinatia perfecta pentru a pierde in greutate

Pierderea in greutate este o provocare, dar nu intelegeti gresit: nu trebuie sa fie o tortura. De fapt, aceasta nevoie va poate face sa explorati multe alte posibilitati gastronomice – cum ar fi ghimbirul si lamaia, de exemplu. Si s-a dovedit a fi una dintre cele mai benefice amestecuri pentru a pierde in greutate.

Ghimbirul si lamaia sunt o combinatie foarte recomandata pentru aproape oricine. Si asta pentru ca ambele alimente ofera cantitati semnificative de vitamina C. De asemenea, ele au o mare putere antioxidanta si contin foarte putine calorii. Acum, cand vine vorba de pierderea in greutate, consumul de lamaie si ghimbir este recomandat in special persoanelor cu obezitate. Persoanele cu gastrita, reflux intestinal sau hipertensiune ar trebui sa evite acest lucru.

Ghimbir si lamaie – combinatia perfecta pentru a pierde in greutate

Pe de o parte, ghimbirul are o mare putere antiinflamatoare. Acest lucru l-a facut arma perfecta pentru a face celulita invizibila. In plus, deoarece este un aliment termogen, consumul sau accelereaza functionarea metabolismului si, ca o consecinta, mareste arderea caloriilor si eliminarea grasimilor.

Pe de alta parte, lamaia are o multime de vitamina C. Ei bine, pentru inceput, vitamina C are o mare putere antioxidanta. De asemenea, acest nutrient faciliteaza eliminarea acelor impuritati care impiedica pierderea in greutate. Dar, asta nu este totul: lamaia ajuta, de asemenea, la eliminarea balonarii.

Dar cum sa le consumam?
Ambele, ghimbirul si lamaia sunt foarte versatile. Asta inseamna ca aveti o mare posibilitate de alternative pentru a le savura. Astfel, de exemplu, le puteti savura in ceaiuri, sucuri sau salate.

Ceai de ghimbir – Pentru a face ceai, faceti urmatoarele: incalziti o ceasca de apa pana cand se produc bule mari – chiar inainte de a incepe sa fiarba. Apoi, adaugati o felie de ghimbir de grosimea unui deget. Lasati ceaiul sa stea timp de 5 minute. Pentru a termina, adaugati sucul de lamaie. In mod ideal, ar trebui sa consumati acest ceai dimineata.

8 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *