perdea magnetica anti insecte

Perdea magnetica anti insecte – bucurati-va de aer proaspat, fara insecte enervante!

Obositi de insectele enervante care intra in casa? Cu o perdea magnetica anti insecte, veti evita acest tip de situatii.

Aceasta perdea magnetica anti insecte este foarte usor de instalat si de utilizat. Aceasta are o deschidere centrala si este proiectata intr-o tesatura usoara, care impiedica trecerea insectelor, cum ar fi muste, tantari, viespi …, dar permite accesul luminii si aerului curat.

O perdea magnetica anti insecte permite accesul usor pentru oameni si animale, datorita deschiderii rapide si inchiderii automate magnetice (datorita magnetilor incorporati in margini).

Ideala pentru orice locuinta in care doriti sa o instalati.

perdea magnetica anti insecte
Perdea magnetica anti insecte – bucurati-va de aer proaspat, fara insecte enervante!

Aceasta perdea magnetica anti insecte este perfecta pentru usi de balcon, usi glisante, usi care se deschid in interior, usi care se deschid in exterior, usi de balcon, corturi, etc., asa cum se regleaza si se adapteaza la diferite inaltimi, latimi si tipuri de usi. Puteti elimina sau schimba usor usa.

Are un design de moda, magneti invizibili si un aspect frumos. Este, de asemenea, un produs practic la domiciliu.

Aceasta perdea magnetica anti insecte este cea mai buna modalitate de a va bucura de aer proaspat, fara insecte enervante! Aceasta perdea utila pentru tantari este foarte usor de instalat si de utilizat. Are o deschidere centrala si a fost proiectata intr-o tesatura cu ochiuri de plasa care impiedica trecerea insectelor (muste, tantari, viespi …). Ideala pentru orice locuinta in care doriti sa o instalati, mai ales in case cu gradini sau terase.

Aceasta perdea magnetica anti insecte este perfecta pentru ca va permite sa aveti usa deschisa pentru a va bucura de vremea buna in sezonul de vara.

 

7 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *