Tarot online 2018: care e cartea ta in functie de data nasterii

Pentru fiecare persoana din lume, exista o carte de tarot care o insoteste, este acea carte tarot care este atribuita in mod magic unei persoane prin data nasterii sale. Acest tip de citire gratuita a cartilor de tarot, va va spune multe despre personalitatea dvs., despre dragoste, va va ajuta sa va cunoasteti mult mai mult si, bineinteles, va va ajuta sa clarificati multe dintre indoielile voastre.

Tarotul este alcatuit din 22 arcane majore si 56 arcane minore. Arcana majora reprezinta arhetipuri clare si bine definite, puternice si pline de simbolism si de semnificatie: Nebunul, Preoteasa, Papa, Indragostitii, Turnul, Justitia, Imparatia, Echilibrul etc. Fiecaruia dintre noi ii este atribuita una dintre aceste arcane, in functie de data nasterii noastre.

Arcana este cheia pentru a determina unele caracteristici ale personalitatii noastre, dar – ceva si mai important – ne arata, de asemenea, sarcini pe care am venit sa le indeplinim in aceasta viata ca o provocare karmica si invatare. Daca nu rezolvam aceste sarcini, ne vom confrunta cu blocaje, cicluri de probleme sau crize care se repeta mereu, dificultati in relatia cu cei pe care ii iubim, conflicte pentru a gasi un partener etc.

Cand vine vorba de tarot si numerologie, acestea pot fi unite pentru acest exercitiu care, in cele din urma, ne da o carte care corespunde celei care ne guverneaza in functie de data nasterii noastre. Cunoasterea acestei carti de tarot ne poate ajuta sa gasim acel arhetip care ne insoteste si de la care putem invata mult, fie pentru ca este foarte familiar sau pentru ca reprezinta o caracteristica pe care trebuie sa o incorporam in viata noastra.

 

Cum sa stiti care este arcana dvs.?

Cartile Tarot au multe secrete de dezvaluit. Imaginile lor simbolice vorbesc despre noi insine.

Cartile de tarot online sunt folosite in prezent pentru a afla originea starii noastre emotionale, a dragostei, a muncii si, in cele din urma, a tuturor celor care au relevanta in viata noastra. Cunoscand originea prin numere, putem descoperi viitorul si cum se vor dezvolta evenimentele.

Fiecare dintre noi poseda, pana la data nasterii, o Arcana Natala, cunoscuta si ca o carte de nastere. Este o arcana care, asemenea semnului horoscopului, ne dezvaluie personalitatea si tendintele care ne vor guverna viata. Cartea de nastere ne spune ce aptitudini avem, ce slabiciuni ne subjuga si care este misiunea pe care am ajuns sa o impartasim in aceasta viata. Este vorba despre gasirea arhetipului care ne reprezinta si ne defineste.

Cum se calculeaza arcana in functie de data nasterii – tarot online

Foarte simplu. Trebuie doar sa adunati cifra cu cifra data completa a nasterii. Daca suma va ofera un numar mai mare de 22, trebuie sa-l reduceti prin adunarea celor doua cifre.

• De exemplu, daca v-ati nascut pe 3 octombrie 1967, suma va fi:
3 + 1 + 0 + 1 + 9 + 6 + 7 = 27
In acest caz, trebuie sa reducem cifra 2 + 7 = 9. Prin urmare, Arcana este al IX-lea, adica Hermitul.

Pe masura ce numerele sunt reduse la o singura cifra, nu se ia in considerare litera 0 sau Nebunul, iar primele 9 cifre vor fi elaborate mai jos:

1. Magicianul: Aceasta carte vorbeste despre puterea de manifestare, de a face lucrurile sa se intample prin propriile noastre resurse.

2. Inalta Preoteasa: Aici tema principala este intuitia si comunicarea cu emotiile pentru a evolua in partea spirituala.

3. Imparateasa: Acest arhetip discuta despre cultivarea mediului inconjurator si a celor din jurul nostru, de asemenea, vorbeste despre sarcina si despre cresterea numarului de proiecte.

4. Imparatul: Mesajul acestei carti este de a lucra in lumea tangibila cu disciplina si corectitudine, in tot ceea ce faceti.

5. Hierofantul (Marele Preot sau Papa): In general, subiectul acestei carti de tarot este comunicarea dintre cer si terestru, este echilibrul dintre aceste doua parti.

6. Indragostitii: Aici vorbim despre dragostea de sine si dragostea fata de ceilalti, despre dualitatea care poate exista in viata noastra si despre importanta echilibrarii acesteia.

7. Carul: In aceasta carte, mesajul este ca trebuie sa va impulsionati si sa va urmati visurile, fara a va abate de la calea sau scopul vietii.

8. Forta: In aceasta carte vorbim despre forta care vine din interior, pentru a lucra emotiile, pentru a avea putere in orice moment.

9. Hermitul: Aceasta este o carte de introspectie si de gasire a intelepciunii prin procesul intern, astfel incat sa ii poata ajuta si pe cei din jurul nostru.

 

2 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *